Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n sekä Euroopan unionin yleisen tietoturva-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste.

 

REKISTERINPITÄJÄ

FunSensen / Aurexel Consulting (Y-tunnus: 2452378-9)

Mikonluodontie 55

21240 Askainen

 

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Rami Käkönen 

Puhelin: 040 5069944 

Sähköposti: rami.kakonen(at) aurexel.com

 

REKISTERIN NIMI

 FunSense / Aurexel Consulting asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut FunSense tuotteita verkkokaupan kautta. 

- Henkilö on rekisteröitynyt FunSense verkkokaupassa. 

- Henkilö on itse liittynyt FunSense postituslistalle: tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa tai Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on FunSense asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää FunSense asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää FunSense omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. FunSense saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan FunSense asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

 

FunSense / Aurexel Consulting Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä  FunSense / Aurexel Consulting Oy:n rekisterinhoitajalle.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut FunSense tuotteita verkkokaupasta:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite ja/tai laskutusosoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen:
  • Sähköpostiosoite

 

Uutiskirje voidaan lähettää myös potentiaalisille asiakkaille, joiden työsähköposti-osoite on poimittu avoimista tietolähteistä ja uutiskirjeen sisältämän aiheen katsotaan liittyvän henkilön työtehtävään. Tällöin henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • sähköpostiosoite

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan FunSense / Aurexel Consulting Oy:n käytössä. Tietoja ei luovuteta  FunSense / Aurexel Consulting Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

 

REKISTERÖIDYN TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 

TIEDON KORJAAMINEN

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää FunSense / Aurexel Consulting Oy:n luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee FunSense / Aurexel Consulting Oy:n hallitsemassa ja salasanasuojatussa palveluissa.


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot